Bedrijfsprofiel

Daxateur renoveert, onderhoudt en brengt daken aan voor de nieuwbouw en de renovatiemarkt. Tot ons klantenbestand behoren particulieren, (commerciële)instellingen, woningbouwverenigingen, industriële en professionele beheerders.

Specialist
Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van gemodificeerde bitumen-, kunstof-, EPDM dakbedekking evenals (ambachtelijk) zinkwerk op platte, schuine en hellende daken. Onze werkzaamheden bestaan voor 50% uit nieuwbouw en 50% renovatie werkzaamheden. De door ons aangebrachte dakbedekking is altijd uitgevoerd in een A-klasse kwaliteit en voorzien van de waterdichte garantie van 10 jaar op materiaal en arbeid.

Sinds 1993
Ons bedrijf is in 1993 opgericht onder de naam Vriedak Dakbedekkingen en is sinds die tijd de absolute specialist in dak werkzaamheden aan woningen en bedrijfspanden in de regio randstad, waarbij de meeste van onze werkzaamheden vinden plaats in de cirkel tussen Rotterdam, Gouda, Utrecht en Gorichem. In 2010 is gekozen voor een andere rechtsvorm waarbij de bedrijfsnaam is aangepast naar de in 2003 gedeponeerde naam Dak-Team Vriedak bv. Vanaf 2020 is naar aanleiding van het succes van de nieuwe dienstverlening  dak apk service de handels  naam omgezet naar  Daxateur

Flexibel
In ons team zijn12 tot 15  gediplomeerde monteurs werkzaam waardoor wij altijd flexibel zijn naar de vraag van onze gewaardeerde klant.
Sinds 2004 is het bedrijf tevens aangesloten bij de overkoepelende brancheorganisatie Vebidak onder lidmaatschapsnummer 04271 dit waarborgt voor u als klant een professionele bedrijfsvoering. Met als belangrijkste eigenschappen een gegarandeerde hoge kwaliteit van zowel materiaal als verwerking methode in combinatie met een hoogstaande service.

Onze slogan is dan ook niet voor niks: Als Dakwerk Vakwerk moet zijn!

Maak kennis met team Daxateur!