Actueel

Lees hier het laatste nieuws van de Daxateur

31 maart 2024

Renovatie Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden

In het hart van de Dordtse wijk De Staart ligt het levendige Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden, waar zorg op maat wordt geboden aan haar bewoners, die zowel psychogeriatrische als somatische zorg nodig hebben.

27 februari 2024

Realisatie dak nieuwbouw De Heer Lopik

Daxateur's team bewees vakmanschap en toewijding bij de uitdagende realisatie van het dak voor De Heer Land en Water in Lopik, ondanks ongunstig weer. Met hoogwaardige isolatie en duurzame materialen, staat het waterdichte dak klaar voor een groenere toekomst.

20 februari 2024

Realisatie dak bedrijfshal autogarage Karsdorp

Nadat Autogarage Karsdorp, gevestigd in Stolwijk, vele jaren toegewijd het onderhoud aan het wagenpark van de Daxateur had uitgevoerd was het de beurt aan ons team om het pand van de garage aan te pakken. Een grote beurt voor het dak bleek zeer noodzakelijk.

22 januari 2024

Renovatie pand van Kraamzorg De Waarden

In het hart van Schoonhoven staat al jarenlang het vertrouwde pand van Kraamzorg De Waarden. De eigenaren, toegewijde zorgprofessionals met een passie voor hun vak, hebben besloten dat het tijd is voor een vernieuwing van het dak. Maar in plaats van overhaaste stappen te zetten, kiest men voor een gefaseerde aanpak van de renovatie.

15 december 2023

Nieuwbouw productiehal Bussink Numansdorp

Team Daxateur heeft met succes een nieuwe dakdekkersklus voltooid voor Bussink in Numansdorp. In opdracht van LTI Lopik was het doel de nieuwbouwproductiehal van Bussink te voorzien van een hoogwaardig dak.

13 december 2023

Renovatie pand Zoutmanstraat Den Haag

Team Daxateur stond voor een uitdagend project: de renovatie van het dak van een oud kantoorgebouw aan de Houtmanstraat in Den Haag. Hier werden moderne wooneenheden gerealiseerd. De opdrachtgever, De Nieuwe Norm, had de visie om het pand nieuw leven in te blazen en aan te passen aan de moderne woonbehoeften.