Actueel

Lees hier het laatste nieuws van de Daxateur

22 november 2023

Dakproject Mijn Kintstraat

Ontdek het opmerkelijke dakproject van Team Daxateur in Rotterdam Zuid, in samenwerking met RIZ Bouw. Deze renovatie in de Mijn Kinstraat belooft niet alleen een esthetische transformatie, maar ook innovatieve toepassingen op het gebied van duurzaamheid en waterbeheer. Van isolerende mortel tot de Roof Garden Pantera en een waterretentiedak, dit project getuigt van innovatie en toewijding aan duurzaam

20 november 2023

Energiezuinige appartementen IJsselstein

Langs de Aleida van Culemborgstraat in IJsselstein verrijst een mooi appartementen project van opdrachtgever RIZ Bouw. Het initiatief omvat de bouw van 34 energiezuinige appartementen, waarbij Team Daxateur voor de afwerking van het dak de leiding nam. De hoofdopdrachtgever is CAZAS wonen.

31 oktober 2023

Renovatie woning aan de Koestraat

Het Team van Daxateur heeft de renovatie van de woning aan de Koestraat met grote zorgvuldigheid uitgevoerd. De renovatie was geen kleinigheid, want het volledige bestaande dak moest grondig worden aangepakt. Een van de meest in het oog springende verbeteringen was de toevoeging van 8 centimeter isolatie, gecombineerd met een witte bitumen dakbedekking met leislag.

12 september 2023

Project Brookland

In het schilderachtige Alphen aan den Rijn bevindt zich het hoofdgebouw van Dirk van den Broek, een supermarktketen die al generaties lang een vertrouwde naam is in Nederland. De Daxateur is ingeschakeld om het dak te renoveren zodat het voldoet aan de hedendaagse eisen.

11 september 2023

Renovatie dak gemeentelijk monument Rotterdam

Ontdek hoe Team Daxateur de uitdaging van het renoveren van het oude dak met hoogwaardige bitumen dakbedekking heeft aangepakt om de levensduur van dit monument te verlengen.

22 februari 2023

Renovatie bankgebouw in Hengelo

We zijn deze week gestart met renovatiewerkzaamheden op een oud bankgebouw in Hengelo (Gld). Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met onze bouwpartner DVO te Lopik.