Actueel

Lees hier het laatste nieuws van de Daxateur

3 mei 2024

Noodweer veroorzaakt chaos

Het aantal schademeldingen na het recente noodweer in delen van het land is gestegen tot meer dan 250, zo hebben verzekeraars Interpolis en Nationale-Nederlanden (NN) gemeld. Vooral huizen hebben te lijden gehad onder de gevolgen van het harde weer, met schade als gevolg van overstromingen of lekkages door krachtige wind.

23 april 2024

Innovatieve Oplossing voor Firma HoffmanDME

In een wereld waar duurzaamheid en efficiëntie centraal staan, heeft het team van Daxateur een innovatieve oplossing geïmplementeerd. Onlangs hebben ze een project uitgevoerd dat niet alleen gericht was op het vernieuwen van het dak van Firma Hofman, maar ook op het maximaliseren van energiebesparing en het optimaliseren van hun warmtewisselaar en energieterugwinningssysteem.

31 maart 2024

Renovatie Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden

In het hart van de Dordtse wijk De Staart ligt het levendige Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden, waar zorg op maat wordt geboden aan haar bewoners, die zowel psychogeriatrische als somatische zorg nodig hebben.

27 februari 2024

Realisatie dak nieuwbouw De Heer Lopik

Daxateur's team bewees vakmanschap en toewijding bij de uitdagende realisatie van het dak voor De Heer Land en Water in Lopik, ondanks ongunstig weer. Met hoogwaardige isolatie en duurzame materialen, staat het waterdichte dak klaar voor een groenere toekomst.

20 februari 2024

Realisatie dak bedrijfshal autogarage Karsdorp

Nadat Autogarage Karsdorp, gevestigd in Stolwijk, vele jaren toegewijd het onderhoud aan het wagenpark van de Daxateur had uitgevoerd was het de beurt aan ons team om het pand van de garage aan te pakken. Een grote beurt voor het dak bleek zeer noodzakelijk.

22 januari 2024

Renovatie pand van Kraamzorg De Waarden

In het hart van Schoonhoven staat al jarenlang het vertrouwde pand van Kraamzorg De Waarden. De eigenaren, toegewijde zorgprofessionals met een passie voor hun vak, hebben besloten dat het tijd is voor een vernieuwing van het dak. Maar in plaats van overhaaste stappen te zetten, kiest men voor een gefaseerde aanpak van de renovatie.