Dak werkzaamheden

In een land als Nederland met zijn verschillende, soms extreme, weersinvloeden heeft de dakbedekking het zwaar te voorduren. De eisen die aan daken worden gesteld nemen toe, waardoor de rol van de dakbedekker belangrijker en gespecialiseerder wordt.

Daxateur is de flexibele en innovatieve partner van aannemers, gebouweigenaren, zorginstellingen, verenigingen van eigenaren en particulieren. Op door onze uitgevoerde nieuwe dak (renovatie)werkzaamheden  krijgt u in samen met onze A  kwaliteit producten een standaard een 10- jarige waterdichtheidsgarantie

Voor nieuwbouwprojecten en renovatie`s  is Daxateur dan ook de geschikte en betrouwbare partner, niet alleen voor het aanbrengen van de dakbedekking, maar ook voor wat betreft advisering in duurzame dak oplossingen zowel bij dakisolatie en daktuinen of voor dak keuring voor plaatsen Zonne panelen.

In de nieuwbouw doen wij de grotere projecten, te denken valt dan aan daken van appartementsgebouwen, bedrijfshallen, kantoor- en woningdaken. Maar de kleinere nieuwbouwdaken zoals dakkapellen, erkers en bergingen schuwen wij zeker niet.

Voor de MKB sector  zijn wij werkzaam in de renovatie en onderhouds werkzaamheden middels onze dak apk service aan de diversen bedrijfspanden
 

Aanvraag Dakwerkzaamheden