Wanneer u een lekkage op uw dak ontdekt, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Een lekkend dak kan namelijk leiden tot ernstige schade aan uw huis of bedrijfspand. Gelukkig is er De Daxateur, de professionele dakdekker die uw lekkage snel en efficiënt kan verhelpen.

Onze slogan is dan ook niet voor niks: Als Dakwerk Vakwerk moet zijn!

Service condities van de Daxateur
De servicedienst van de Daxateur biedt haar klanten een aantal garanties om ervoor te zorgen dat de service zo soepel mogelijk verloopt. Hieronder vindt u een overzicht van de condities voor voorrijkosten, inspectie en uitvoering van de service:

 • Standaardtarief lekkage melding particulier: De Daxateur rekent een standaardtarief voor lekkage meldingen, de kosten zijn inclusief voorrijkosten, maximaal 1 uur arbeid en klein materiaal. Wij rekenen hier €115,- excl. Btw voor. 
   
 • Standaardtarief lekkage melding zakelijk/bedrijfspand: De Daxateur rekent een standaardtarief voor lekkage meldingen, de kosten zijn inclusief voorrijkosten, maximaal 1 uur arbeid en klein materiaal. Wij rekenen hier €165,- excl. Btw voor. 

   Voor beide geldt de kosten zijn inclusief voorrijkosten binnen de straal van 25 Km in en om Schoonhoven
   
 • Op basis van uw melding voeren wij een passende reparatie uit. 
 • Op reparatie en aanheelwerkzaamheden op daken/goten aangebracht door derden kunnen wij u helaas geen garantie verlenen. 
 • Na het versturen van bovenstaand formulier proberen wij z.s.m. contact met u op te nemen.