Aanleggen tuindaken

Daktuinen aanleggen is ook 1 van diensten waar u Daxateur voor kan benaderen. Een daktuin met mos sedum bedekking draagt bij aan de thermische isolatie van uw woning. Door Mos/sedum en substraat op uw dak te plaatsen, wordt de warmte in de zomer beter buiten gehouden en de warmte in de winter beter vastgehouden. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een aangenamer binnenklimaat.

Wist u dat behalve het een fraai uitzicht bezorgt, daktuinen ook bijdragen aan de flora en fauna van uw tuin?

Tevens zorgt de daktuin ervoor dat de levensduur van uw dakbedekking verlengd word en het riool systeem ontlast word omdat de daktuin als buffer functioneert bij hevige regenbuien.

Indien u gebruikt maakt van onze dienstverlening  de dak apk service kunt u aangeven dat u graag wilt weten of uw dakbedekking  geschikt is voor een daktuin. Op die manier bent behalve op de hoogte van de status  van uw dakbedekking ook op de hoogte van welke mogelijkheden er toepasbaar zijn op uw dak.

Kortom, als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf om uw daktuin aan te leggen, dan is Daxateur het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers zorgen wij ervoor dat u een stevige en veilige daktuin krijgt, waar u jarenlang van kunt genieten.

Neem vandaag nog contact op met Daxateur en laat ons uw droomdaktuin werkelijkheid maken.