Onze historie

Historie en ontstaan

Dakbedekkingsbedrijf Vriedak heeft een lange en rijke historie. Het bedrijf werd opgericht in 1993 door Leo Vrieselaar, en sindsdien is het uitgegroeid tot de absolute specialist in dakwerkzaamheden in de regio Randstad. Met jarenlange ervaring en expertise, heeft Vriedak zich gevestigd als een vooraanstaand bedrijf in de dakdekkerwereld.

Vriedak is gespecialiseerd in het aanbrengen van gemodificeerde bitumen-, kunstof- en EPDM dakbedekking, evenals ambachtelijk zinkwerk op platte, schuine en hellende daken. Hun werkzaamheden bestaan voor 50% uit nieuwbouw en 50% renovatie, en ze staan bekend om hun hoogwaardige diensten en uitstekende klantenservice.

In 2020 heeft Vriedak een nieuwe naam aangenomen: Daxateur. Dit is de naam van hun succesvolle dak apk service, en de naamverandering markeert een nieuw tijdperk voor het bedrijf. Ondanks de naamverandering, blijft Vriedak trouw aan haar kernwaarden en zal ze blijven werken met dezelfde passie en vakmanschap om haar klanten te voorzien van de beste dakdekkingsdiensten.