In de media

Daxateur is recentelijk in de media verschenen en het nieuws is positief. De kwaliteit van het werk en onze professionele houding zijn opgemerkt door verschillende media outlets, waaronder Trouw, Het AD, Het Kontakt, De Onderlingen en OnderNamen Lopikerwaard.

Daxateur heeft al jarenlang een goede reputatie in de regio, maar de aandacht in de media heeft geholpen om onze naam nog verder te verspreiden. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen we aan de behoeften van elke klant voldoen, of het nu gaat om het repareren van een klein lek of het volledig renoveren van een dak.

Daxateur is blij met de positieve aandacht in de media en we hopen dat het ons kan helpen om nog meer tevreden klanten te bereiken. We zijn ervan overtuigd dat onze excellente service en hoge kwaliteitsstandaarden ervoor zullen zorgen dat we blijven groeien en succesvol blijven.
 

trouw.PNG

Dak APK Service: wat is de status van uw dak of goot?

Het dak van je huis. Veel mensen denken er pas aan als ze last hebben van lekkage. Veel verstandiger is het om problemen voor te zijn. Met de ‘Daxateur’ dienstverlening zorgt Vriedak Dakbedekkingen via de “Dak APK Service” voor een grondige preventieve inspectie van daken en goten. Een prettige gedachte met herfst en winter in aantocht.

goot.PNG

lees hier het hele artikel in Trouw

ad.PNG

De APK service conform nen-2767

 

Dakbedekkingsbedrijf Dak-team Vriedak BV staat al ruim twintig jaar in de regio bekend als de allround specialist in alles wat met daken en goten te maken heeft. Hoewel de zaken prima gaan, misten de Vriedak-eigenaren Johan Vrieselaar en Arno van der Wal iets in hun dienstverlening: met Daxateur vonden ze de oplossing.

dakpan-rood.PNG

Lees hier het hele artikel in het AD

HetKontakt-logo-fc.png

Dak APK Service voorkomt ellende 

schoonhoven • De halfjaarlijkse
tandartscontrole. De APK voor je auto.Regelmatige controle van je centrale verwarming. Het zijn allemaal vanzelfsprekendheden in het leven van een mens. Vriedak voegt daar de Dak APK Service aan toe, voor iedereen die één keer per jaar dak en goten van huis of
bedrijfspand wil laten checken.

johan en de bus.PNG

Lees hier het hele artikel

onderlingen.PNG

Samen met De Onderlingen

Met de Dak APK Service inspecteren, reinigen, onderhouden en verlengen wij de levensduur van uw daken en goten.
Samen met De Onderlingen willen wij er alles aan doen om schade te voorkomen, en de levensduur van uw dak te verlengen.

 

preventiekrant.PNG

lees hier het hele artikel

logo ondernamen.PNG

DAK APK SERVICE: WACHT NIET OP, MAAR VOORKOM SCHADE!

Dakbedekkingsbedrijf Dak team Vriedak BV staat sinds 1994 in de regio bekend als de allround specialist in alles wat met daken en goten te maken heeft. Hoewel de zaken goed lopen, ontbrak er voor eigenaren Johan Vrieselaar en Arno van der Wal in al die jaren iets. Daarom werd Daxateur bedacht: een unieke dienstverlening die via een “Dak APK service” schades voorkomt.

johan en bus 2.PNG

Lees hier het hele artikel