Mogen wij ons even voorstellen?

Daxateur is hét bedrijf voor al uw(platte) dak werken. Of het nu nieuwbouw, renovatie of onderhoud betreft, Daxateur heeft jarenlange expertise in het aanbrengen van topkwaliteit dakbedekkingen. En dat is niet voor niks: onze gediplomeerde monteurs zijn de beste in de regio en staan garant voor een perfecte afwerking van elk project.

Maar het team van Daxateur biedt meer dan alleen topkwaliteit. Ons team bestaat uit 12 tot 15 gediplomeerde monteurs, wat betekent dat wij altijd flexibel zijn naar de vraag van onze klanten. Bovendien zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie Vebidak onder lidmaatschapsnummer 04271, wat waarborgt dat onze bedrijfsvoering professioneel is. En onze klantenservice is ongeëvenaard: we staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren, en houden je op de hoogte van de voortgang van het werk.

Daxateur is de dakdekker voor de nieuwbouw en renovatie-markt! Met jarenlange ervaring en expertise in dakbedekkingswerkzaamheden, is het dak team van Daxateur de absolute specialist in de regio randstad. Bij ons behoren zowel particulieren als bedrijven tot ons klantenbestand en bieden wij hoogwaardige diensten voor zowel platte, schuine als hellende daken. Maar dat is niet alles! Wij zijn gespecialiseerd in gemodificeerde bitumen-, kunstof-, en EPDM dakbedekking, evenals ambachtelijk zinkwerk. En met onze waterdichte garantie van 10 jaar op materiaal en arbeid, kun je er zeker van zijn dat je dak in topconditie blijft

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele dakdekker in de randstad, dan moet je bij het team van de Daxateur zijn.

Want bij ons is dakwerk vakwerk!