Speciale dienstverlening

Adviseringen omtrent duurzaamheid zijn niet meer weg te denken uit de rol van de dakdekker . Gedurende de afgelopen jaren merkte wij binnen het bedrijf dat er meer vraag kwam naar toepassing van Isolatie materiaal eventueel in combinatie met plaatsing zonnepanelen en/of daktuin .

Wist u dat u onder zonnepanelen een vliegvuur bestendige dakbedekking en vlamdovende isolatie dient te hebben aangebracht conform de regelgeving van de verzekering(en ) ?

Wist u dat wij een dakbedekking kunnen aanbieden met Olivijn leislag , deze dakbanen verwijdert effectief koolstofdioxide uit de lucht. Op die manier draagt zelfs het dak mee in een gezonder leefklimaat .
Wist u dat door een witte kleur dakbedekking toe te passen de oppervlakte temperatuur van de dakbedekking wel 30 graden lager kan worden. Daken met airco units of zonnepanelen op het dak. Renderen hierdoor vele malen efficiënter

Cleanair.PNG
Om die reden hebben wij dan ook met onze leverancier IKO dak materialen als speciale dienstverlening het adviseren van u als klant omtrent de bovengenoemde toepassing  .

Door toepassing van enkele kwaliteits daksysteem van Iko kunnen wij als partner/dealer van dit merk een topkwaliteit leveren waarbij de technische levensduur van de desbetreffende dakbedekking systeem zelfs opgewaardeerd kunnen worden tot 35 jaar.

Ontdek hieronder zelf de voordelen van enkele van deze systemen

Aanvraag speciale dienstverlening