De voordelen

MKB

Voor de MKB bedrijven is het onderhoud en status van het dak van uw  bedrijfspand zeer actueel. Vanaf 2023 is namelijk voor elk bedrijfspand met kantoor functie energie label C verplicht. Of gaat u over op zonnepanelen ivm de hoge energie prijzen?

Maar ook al uw bezittingen zoals voorraad en/of machine `s staan onder het dak. Kunt u een antwoord geven op de vraag wat de status van het dak of goot van uw pand is?

Wist u dat geen regelmatig onderhoud aan uw dak of goot door een verzekering maatschappij kan worden gezien als achterstallig onderhoud ?

Met onze dienstverlening de Dak APK Service heeft u het bewijs van onderhoud. Met 1 bezoek heeft u bovendien de status van het dakvlak  en plegen wij jaarlijks  preventief onderhoud

Tevens kunt u als MKB bedrijf door Daxateur aanvullend geadviseerd worden omtrent toepassen isolatie materiaal bij renovatie s en/of de dakbedekking geschikt is voor plaatsen zonnepanelen.

Voor de MKB bedrijven bieden wij hoogwaardige diensten tegen concurrerende prijzen en garanderen een efficiënte en vakkundige afwerking van elk project. Bovendien staan wij bekend om onze uitstekende klantenservice, waardoor u altijd op de hoogte bent van de voortgang van het werk en snel kunt reageren op eventuele veranderingen of problemen.

Kortom, door de diensten van Daxateur te gebruiken, kun u er zeker van zijn dat het project in goede handen is en dat het eindresultaat van de hoogste kwaliteit zal zijn.

Particulier/VVE

Een dak boven het hoofd is niet voor niks een eerste levensbehoefte. Als particuliere woningbezitter is het daarom  belangrijk om te zorgen voor een goed onderhouden en functioneel dak.

Een defect of beschadiging aan het dak leid namelijk vaak  tot vervelende situaties zoals lekkages en bijkomende schades. Wist u dat geen regelmatig onderhoud aan uw dak of goot door een verzekering maatschappij kan worden gezien als achterstallig onderhoud ?

Met onze dienstverlening de Dak APK Service heeft u het bewijs van onderhoud. Met 1 bezoek heeft u bovendien de status van het dakvlak  en plegen wij jaarlijks  preventief onderhoud

Daxateur is een gerenommeerd dakdekkersbedrijf dat u kan helpen om het dak in topconditie te houden. Wij bieden professionele diensten voor zowel reparaties als nieuwe dakbedekkingen, en garanderen een snelle en efficiënte afhandeling van elk project. Bovendien staan wij bekend om een uitstekende service en klantgerichte aanpak, waardoor u altijd op de hoogte bent van de voortgang van het werk en kunt rekenen op een persoonlijke en meedenkende benadering.

Kortom, door de diensten van Daxateur te gebruiken, kun u er zeker van zijn dat uw dak in goede handen is en dat u daardoor optimaal beschermd bent tegen de elementen.

Professional

Als aannemer is het belangrijk om te werken met professionele en betrouwbare dakdekkers. Daxateur is een vooraanstaand bedrijf in de dakdekker wereld, met jarenlange ervaring en expertise in dakbedekkingswerkzaamheden.

Voor de professional bieden wij hoogwaardige diensten tegen concurrerende prijzen en garanderen een efficiënte en vakkundige afwerking van elk project. Bovendien staan wij bekend om onze uitstekende klantenservice, waardoor u altijd op de hoogte bent van de voortgang van het werk en snel kunt reageren op eventuele veranderingen of problemen.

Kortom, door de diensten van Daxateur te gebruiken, kun u er zeker van zijn dat het project in goede handen is en dat het eindresultaat van de hoogste kwaliteit zal zijn.


                                                        Interview Dak APK service

Daxateur het dakdekkersbedrijf dat het net even anders aanpakt dan gebruikelijk. Buiten onze traditionele renovatie en nieuwbouw werkzaamheden op en aan platte daken hebben wij sinds 2017 een nieuwe missie.
Deze missie is preventief dakonderhoud middels de Dak APK service , wij willen niet wachten op schade…. Maar voorkomen door het plegen van periodiek onderhoud op panden van onze klanten.