Tarieven

Onze tarieven

Daxateur is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden en repareren van daken en goten. We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Vebidak, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en professionele eisen die door deze organisatie worden gesteld.

De tarieven van Daxateur zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Zo zijn er voorrijkosten, die in rekening worden gebracht voor het verplaatsen van het personeel en de materialen naar de locatie waar het werk moet worden uitgevoerd. Daarnaast zijn er kosten voor het opleiden en trainen van het personeel, zodat ze altijd up-to-date zijn met de nieuwste technieken en methodes.

Om te kunnen werken in de dakdekkersbranche is het verplicht om in het bezit te zijn van een VCA diploma (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Dit diploma bewijst dat de medewerkers van Daxateur over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om veilig te werken op hoogtes en met gevaarlijke materialen. De kosten voor het behalen van dit diploma worden meegenomen in de tarieven van de Daxateur.

Al met al zijn de tarieven van de Daxateur opgebouwd uit een combinatie van voorrijkosten, opleidingskosten en de kosten voor het behalen van VCA diploma's, samen met de kosten voor het daadwerkelijke werk dat moet worden uitgevoerd. Het bedrijf streeft ernaar om transparant te zijn over de tarieven en biedt duidelijke en volledige prijsopgaven aan haar klanten. Zo weet u altijd precies wat u kunt verwachten en kunt u een weloverwogen beslissing maken.


Dak APK Service

De tarieven voor de Dak APK Service worden berekend op basis van de grootte en het type van het pand/woning. Er wordt gekeken naar de hoogte van het dak, het aantal verdiepingen, het type dakbedekking en de moeilijkheidsgraad van het onderhoud. Daarnaast worden de kosten beïnvloed door het aantal daken en goten dat moet worden gecontroleerd en het aantal manuren dat nodig is om het onderhoud uit te voeren.

Bij de Dak APK Service zijn de kosten voor het visueel inspecteren van het dak en de goot, het preventief onderhoud en het opstellen van het "Daxatie" rapport inbegrepen. Indien kleine herstel werkzaamheden die gelijktijdig ons bezoek met de aanwezige materialen uitgevoerd kan worden zoals het vervangen van dakpannen of het repareren van kleine lekkages zitten inbegrepen in de abonnement prijs. Indien er tijdens de inspectie of het onderhoud extra werkzaamheden nodig zijn worden deze werkzaamheden apart in rekening gebracht.

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw dak en goot te laten plegen om de waterdichtheid en levensduur ervan te verlengen. Door het laten uitvoeren van de Dak APK Service voorkomt u onnodige kosten en vervelende verrassingen in de toekomst. Daarnaast zorgt het onderhoud ervoor dat uw dak en goot in goede staat blijven, wat bijdraagt aan de veiligheid en leefbaarheid van uw woning.

Naar de Dak APK service varianten klik hier---->