Dienstverlening

Daxateur, de absolute specialist in dakwerkzaamheden voor woningen en bedrijfspanden in de regio randstad! Wij brengen uw dak in topconditie met onze innovatieve oplossingen en de nieuwste technieken. Van gemodificeerde bitumen- en kunstofdakbedekking tot EPDM en ambachtelijk zinkwerk, wij hebben alles in huis om uw dak waterdicht te maken.

Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring en garanderen een A-klasse kwaliteit en een waterdichte garantie van 10 jaar op materiaal en arbeid. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij zijn altijd flexibel en aanpasbaar aan de vraag van onze klanten.

Onze aansluiting bij de brancheorganisatie Vebidak garandeert een professionele bedrijfsvoering en een hoogstaande service. Wij zijn trots op onze slogan "Als Dakwerk Vakwerk moet zijn!" en staan altijd klaar om u te helpen met al uw dakwerkzaamheden. Laat Daxateur u verrassen met onze wervelende dienstverlening en ervaar zelf de kwaliteit en professionaliteit die wij te bieden hebben. Wij zijn klaar om uw dak in topconditie te brengen!

Dak apk service

De Dak-APK bestaat uit 3 onderdelen, als eerste het visueel controleren, dan het plegen van preventief onderhoud en als laatste inzichtelijk maken van de status van uw dak.

Dak werkzaamheden

De eisen die aan daken worden gesteld nemen toe, waardoor de rol van de dakbedekker belangrijker en gespecialiseerder wordt.

Speciale dienstverlening

Adviseringen omtrent duurzaamheid zijn niet meer weg te denken uit de rol van de dakdekker.