Professional

Als aannemer is het belangrijk om te werken met professionele en betrouwbare dakdekkers. Daxateur is een vooraanstaand bedrijf in de dakdekker wereld, met jarenlange ervaring en expertise in dakbedekkingswerkzaamheden. lees verder-->>
 

MKB

Voor de MKB bedrijven is het onderhoud en status van het dak van uw  bedrijfspand zeer actueel. Vanaf 2023 is namelijk voor elk bedrijfspand met kantoor functie energie label C verplicht. Of gaat u over op zonnepanelen ivm de hoge energie prijzen? lees verder-->>

Particulier/VVE

Een dak boven het hoofd is niet voor niks een eerste levensbehoefte. Als particuliere woningbezitter is het daarom  belangrijk om te zorgen voor een goed onderhouden en functioneel dak.
lees verder-->>

 

Onze diensten

Dak APK service

De Dak-APK bestaat uit 3 onderdelen:
1. Het visueel controleren 
2. Het plegen van preventief onderhoud
3. Het inzichtelijk maken van de status van uw dak.

 

Renovatie

Als uw dak toe is aan vervanging dan gaan onze dakdekkers graag voor u aan de slag. Nadat u akkoord bent gegaan met het offerte voorstel komen onze dakdekkers bij u langs om samen te bepalen welke dakbedekking het meest geschikt is. 

Speciale dienstverlening

Vakkundig onderhoud voorkomt grotere problemen, waardoor het niet nodig is om het dak uitgebreid te herstellen of zelfs volledig te vervangen.

 

Waarom Daxateur?

Daxateur, sinds 1993 het adres voor uw probleemloos dak. In een land als Nederland met zijn verschillende, soms extreme, weersinvloeden heeft uw dakbedekking het zwaar te voorduren.

 

Wat wij doen

Actueel

Ontdek hoe Team Daxateur de uitdaging van het renoveren van het oude dak met hoogwaardige bitumen…

11-09-2023
Renovatie dak gemeentelijk monument Rotterdam

We zijn deze week gestart met renovatiewerkzaamheden op een oud bankgebouw in Hengelo (Gld). Dit…

22-02-2023
Renovatie bankgebouw in Hengelo

Alara Lukagro heeft ons benaderd als partner op het gebied van daken, om samen te werken aan het…

15-02-2023
Mooi resultaat samenwerking met Alara Lukagro

Dit vinden onze klanten van ons

Inmiddels onze eerste ervaring achter de rug met de DAK APK Service van Vriedak. De indruk wat hebben overgehouden aan dit eerste contact is uitstekend. Vakkundige en nette medewerkers en alles volgens afspraak.
Henk de Vries
Directeur, De Vries transport
Zeer blij met dit bedrijf .Behalve dat het fijn is dat het dak gecontroleerd word. Is de dakkapel reiniging een welkome extra service geweest ! Nogmaals bedankt heren van daxateur mvgr marianne ( van de opweg )
Marianne Beuk
Horeca ondernemer, De Kroeg
Vorig jaar in de herfst deze dienstverlening voor het eerst uitgeprobeerd en het is mij heel goed bevallen.vakkundig personeel en duidelijke rapportage.
Satya Nadella
school hoofd, Openbare school de bokkensprong