Actueel

Lees hier het laatste nieuws van de Daxateur

15 december 2023

Nieuwbouw productiehal Bussink Numansdorp

Team Daxateur heeft met succes een nieuwe dakdekkersklus voltooid voor Bussink in Numansdorp. In opdracht van LTI Lopik was het doel de nieuwbouwproductiehal van Bussink te voorzien van een hoogwaardig dak.

13 december 2023

Renovatie pand Zoutmanstraat Den Haag

Team Daxateur stond voor een uitdagend project: de renovatie van het dak van een oud kantoorgebouw aan de Houtmanstraat in Den Haag. Hier werden moderne wooneenheden gerealiseerd. De opdrachtgever, De Nieuwe Norm, had de visie om het pand nieuw leven in te blazen en aan te passen aan de moderne woonbehoeften.

22 november 2023

Dakproject Mijn Kintstraat

Ontdek het opmerkelijke dakproject van Team Daxateur in Rotterdam Zuid, in samenwerking met RIZ Bouw. Deze renovatie in de Mijn Kinstraat belooft niet alleen een esthetische transformatie, maar ook innovatieve toepassingen op het gebied van duurzaamheid en waterbeheer. Van isolerende mortel tot de Roof Garden Pantera en een waterretentiedak, dit project getuigt van innovatie en toewijding aan duurzaam

20 november 2023

Energiezuinige appartementen IJsselstein

Langs de Aleida van Culemborgstraat in IJsselstein verrijst een mooi appartementen project van opdrachtgever RIZ Bouw. Het initiatief omvat de bouw van 34 energiezuinige appartementen, waarbij Team Daxateur voor de afwerking van het dak de leiding nam. De hoofdopdrachtgever is CAZAS wonen.

31 oktober 2023

Renovatie woning aan de Koestraat

Het Team van Daxateur heeft de renovatie van de woning aan de Koestraat met grote zorgvuldigheid uitgevoerd. De renovatie was geen kleinigheid, want het volledige bestaande dak moest grondig worden aangepakt. Een van de meest in het oog springende verbeteringen was de toevoeging van 8 centimeter isolatie, gecombineerd met een witte bitumen dakbedekking met leislag.

12 september 2023

Project Brookland

In het schilderachtige Alphen aan den Rijn bevindt zich het hoofdgebouw van Dirk van den Broek, een supermarktketen die al generaties lang een vertrouwde naam is in Nederland. De Daxateur is ingeschakeld om het dak te renoveren zodat het voldoet aan de hedendaagse eisen.