Johan Vrieselaar

Vriedak Dakbedekkingen:
Mogen wij ons even voorstellen?


Dak Team Vriedak B.V renoveert, onderhoudt en brengt daken aan voor de nieuwbouw en de renovatiemarkt. Tot ons klantenbestand behoren particulieren, (commerciƫle)instellingen, woningbouwverenigingen, industriƫle en professionele beheerders.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van gemodificeerde bitumen-, kunstof-, EPDM dakbedekking evenals (ambachtelijk) zinkwerk op platte, schuine en hellende daken. Onze werkzaamheden bestaan voor 50% uit nieuwbouw en 50% renovatie werkzaamheden. De door ons aangebrachte dakbedekking is altijd uitgevoerd in een A-klasse kwaliteit en voorzien van de waterdichte garantie van 10 jaar op materiaal en arbeid.

Ons bedrijf is in 1993 opgericht onder de naam Vriedak Dakbedekkingen en is sinds die tijd de absolute specialist in dak werkzaamheden aan woningen en bedrijfspanden in de regio randstad, waarbij de meeste van onze werkzaamheden vinden plaats in de cirkel tussen Rotterdam, Gouda, Utrecht en Gorichem. In 2010 is gekozen voor een andere rechtsvorm waarbij de bedrijfsnaam is aangepast naar de in 2003 gedeponeerde naam Dak-Team Vriedak bv. In ons team zijn 8 tot 12 gediplomeerde monteurs werkzaam waardoor wij altijd flexibel zijn naar de vraag van onze gewaardeerde klant.

Sinds 2004 is het bedrijf tevens aangesloten bij de overkoepelende brancheorganisatie Vebidak onder lidmaatschapsnummer 04271 dit waarborgt voor u als klant een professionele bedrijfsvoering. Met als belangrijkste eigenschappen een gegarandeerde hoge kwaliteit van zowel materiaal als verwerking methode in combinatie met een hoogstaande service.

Onze slogan is dan ook niet voor niks: Als Dakwerk Vakwerk moet zijn!


HET TEAM


Johan Vrieselaar

Johan Vrieselaar

Mede eigenaar


Arno van der Wal

Arno van der Wal

Mede eigenaar


Wim Edwards

Wim Edwards

Voorman


Jan Rook

Jan Rook

Voorman


Ricardo v/d Zalm

Ricardo v/d Zalm

Voorman


Mark Mitgenburg

Mark Mitgenburg

Volleerd gediplomeerd dak


Dylan van Vliet

Dylan van Vliet

Leerling dakmedewerker


Onbekend

Misschien jij?

Solliciteer nu door hier the klikken